UPOZNAJTE NAS!

 

U restoranu BeerO, naš tim je posvećen spremanju vrhunske hrane, pružanju kvalitetne usluge i kreiranju prelepog ambijenta. Ekipa je sačinjena od starih prijatelja i porodice, koji u toploj atmosferi doprinose svakodnevnom razvoju restorana.

Nekada noseći ime Brdo Piva Vračar, restoran BeerO je sačuvao sve originalne recepte i celokupan meni, a modernizovao je ime i tehnološke aspekte posla, ažurirajući web stranicu i sve društvene mreže. Paleta pivare Carlsberg stoji Vam na raspolaganju, uključujući bezbrojna flaširana piva. Carlsberg, Tuborg i Paulaner svetli i mutni su točena piva iz ponude. Naši specijaliteti su pazarski ćevapi, kao i druge čarolije sa roštilja, uključujući i specijalitete ispod sača.

Jerotije Čeković  - GLAVNI KUVAR

 

Naš glavni kuvar, popularni "Jerko", dolazi nam iz Novog Pazara. Bavi se ovim poslom već 35 godina i stručan je u pripremi svih toplih i hladnih jela. Obožava da priprema jela po narudžbini i ribu. Shodno tome, u slobodno vreme voli da peca i ribolov je njegova strast.

Aleksandar Brković​ - GENERALNI MENADŽER

 

Osnivač Brda Piva na Banovom Brdu i osnivač Brda Piva na Vračaru. Trenutno generalni menadžer i vlasnik BeerO Grill & Beer-a. Aleksandar je rođen i odrastao u Beogradu. Ugostiteljstvo mu nije prvobitna struka, ali je strast prema kafanama i ugostiteljskom sektoru prevagnula da se time bavi. Aleksandar se svakodnevnim trudom i radom zalaže za Vaše dobro iskustvo i napredak restorana.

Anastasija Jovanović - MENADŽER SALE

 

Anastasija dolazi iz Beograda i bavi se konobarstvom 10 godina. Mlada, ali ambiciozna, usput završava Informacione tehnologije, bavi se botanikom, obožava da uzgaja cveće i obožava pse. 
 

Hadži Melentijeva 28

Vračar

11000 Beograd

Srbija

beero.vracar@gmail.com

Србија